Bemutatjuk neked minden horgász ruhamárkáját - Adventer & Fishing
Megjelent: 2024. április 15. | Forrás: Adventer x Energofish

A cseh márka, az Adventer & Fishing által tervezett kollekció már online is megvásárolható, illetve kijelölt üzletekben is kapható Magyarországon és Romániában!

Az Adventer & Fishing, mint új, horgászruházati és kiegészítő márka, kilenc európai ország piacára lépett be, köztük Magyarországra is. A minőség biztosított, hiszen az első kollekció bemutatását alapos tesztelés és fejlesztés előzte meg. Az Adventer & Fishing ruházata még a vízparton előforduló legextrémebb időjárási viszontagságnak is ellenáll.

Az Adventer & Fishing alapítói olyan ruházati vonal ötletével álltak elő, amelyet főként a horgászathoz terveztek, de alkalmas más szabadtéri sportokhoz is. Véleményük szerint képesek lesznek kitűnni versenytársaik közül, nemcsak termékpalettájuk minősége és változatossága, hanem ruháik hosszú, az értékesítési jóváhagyást megelőző tesztelésének köszönhetően is.

"Kapcsolatba léptünk hazai és külföldi vezető horgászokkal, és arra kértük őket, hogy teszteljék termékeinket. Így a ruházatnak valós helyzeteknek és körülményeknek kellett megfelelnie, amelyekkel a horgászok találkozhatnak túráik során. Ennek köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy első kollekciónk nemcsak jól néz ki, hanem a gyakorlati szempontból is megfelelően teljesít," mondja a fejlesztési folyamatról az alapító és ügyvezető igazgató, Tomáš Podlipský.

A bevezető férfi kollekciót annak függvényében osztották fel, hogy a horgász milyen típusú vizeket látogat, így választhatunk a tengeri vagy az édesvízi horgászathoz készült ruhák közül. Az UPF50+ védőfaktorral ellátott pólók és ingek ideálisak a tengeri horgászathoz, mivel megbízhatóan védenek a kíméletlen napsugárzástól. A tervezésüket élénk, színes minták jellemzik, amelyek közelről megvizsgálva valósághű motívumokat tárnak fel, viharos tengerek és célhalak, a Mahi Mahi és a Bluefin Trevally képében. A tervezők ezt az effektet a fotókból közvetlenül átvitt minták technikájával érték el, így egyedi megjelenést teremtettek. Az érdeklődők nemcsak többféle lenyomatból választhatnak, hanem különböző szabásokból is: hosszú vagy rövid ujjú, kapucnis vagy kapucni nélküli.

A gyorsan száradó anyagból készült rövidnadrágok és a tengeri halak kezelését megkönnyítő, megerősített, csúszásmentes tenyérrel rendelkező speciális kesztyűk (amelyeket díjaztak a 2023-as Efftex kiállításon) elengedhetetlenek. A tengeri horgászathoz készül részleg tartalmaz még sapkákat és polarizált szemüveget is, amelyek kiszűrik a napsugárzást, és lehetővé teszik a vízfelszín alatti események megfigyelését. A napszemüveget szintén díjazták az Efftex kiállításon 2023-ban.

A kollekció másik fele édesvízi horgászathoz készült ruházatot tartalmaz, minden klímazónára. Az alapítók európaiként figyelembe vették többek között a hazai horgászok és pontyhorgászok igényeit is, ezért a termékek egy része barna és zöld színben érhető el, a megfelelő funkcionális elemekkel és a kényelem hangsúlyozásával.

A termékválaszték lefedi a hideg esős időjárást is, amikor a fő prioritás a horgászok melegen és szárazon tartása. Ideális, funkcionális alsóruházat; a gyártó javaslata szerint érdemes PROSTRECH anyagból készült felsőkkel kombinálni. Látható tehát, hogy széles szortimentet dolgoztunk ki, amely a szélvédő dzsekitől indul, a mellényen és az szigetelt dzsekiken át egészen a softshell dzsekikig, és a legmagasabb osztályú membránruháig terjed. 

Az édesvízi szortiment tartalmaz UV-védelemmel ellátott pólókat is, ezesetben sügér és fekete sügér motívumokkal. Nagyszerűen passzolnak az ajánlott rövidnadrágokhoz és sapkákhoz, melyek mind 100% pamutból készültek.

Készen állsz az Adventer-ré válásra? Én Adventer vagyok, az életem a horgászat!

ADVENTER & FISHING BLUEFIN TREVALLY BASEBALL SAPKA

19 990 Ft

Részletek

ADVENTER & FISHING COTTON HOODIE PULÓVER KHAKI

31 990 Ft

Részletek

ADVENTER & FISHING COTTON SWEATPANTS MELEGÍTŐ NADRÁG KHAKI

25 090 Ft

Részletek

ADVENTER & FISHING FISHING SHORTS RÖVIDNADRÁG OLIVE

25 890 Ft

Részletek

ADVENTER & FISHING FUNCTIONAL MERINO ZOKNI TITANIUM

8 990 Ft

Részletek

ADVENTER & FISHING FUNCTIONAL UV VÉDŐ NECK GAITER CSŐSÁL KHAKI

8 990 Ft

Részletek

ADVENTER & FISHING FUNCTIONAL UV VÉDŐ NECK GAITER CSŐSÁL PETROL

8 990 Ft

Részletek

ADVENTER & FISHING HOSSZÚ UJJÚ PÓLÓ BLACK

15 990 Ft

Részletek

ADVENTER & FISHING HOSSZÚ UJJÚ PÓLÓ ORIGINAL ADVENTER

15 990 Ft

Részletek

ADVENTER & FISHING HOSSZÚ UJJÚ PÓLÓ SAND

15 990 Ft

Részletek

ADVENTER & FISHING HOSSZÚ UJJÚ PÓLÓ TITANIUM

15 990 Ft

Részletek

ADVENTER & FISHING IMPREGNÁLT NADRÁG SAND & KHAKI

44 690 Ft

Részletek

ADVENTER & FISHING IMPREGNÁLT RÖVIDNADRÁG SAND & KHAKI

35 690 Ft

Részletek

ADVENTER & FISHING KAPUCNIS UV ÁLLÓ PÓLÓ BLUEFIN TREVALLY

31 190 Ft

Részletek

ADVENTER & FISHING KAPUCNIS UV ÁLLÓ PÓLÓ LIMESTONE

31 190 Ft

Részletek

ADVENTER & FISHING KAPUCNIS UV ÁLLÓ PÓLÓ ORIGINAL ADVENTER

31 190 Ft

Részletek

ADVENTER & FISHING KAPUCNIS UV ÁLLÓ PÓLÓ SAND

31 190 Ft

Részletek

ADVENTER & FISHING KAPUCNIS UV ÁLLÓ PÓLÓ WHITE & BLUEFIN

31 190 Ft

Részletek

ADVENTER & FISHING MEMBRANE VÍZÁLLÓ KABÁT SAND & KHAKI

147 990 Ft

Részletek

ADVENTER & FISHING MEMBRANE VÍZÁLLÓ NADRÁG SAND & KHAKI

113 990 Ft

Részletek

ADVENTER & FISHING ORIGINAL ADVENTER BASEBALL SAPKA

19 990 Ft

Részletek

ADVENTER & FISHING PETROL BASEBALL SAPKA

19 990 Ft

Részletek

ADVENTER & FISHING RÖVID UJJÚ PÓLÓ BLACK

11 490 Ft
7 920 Ft

Részletek

ADVENTER & FISHING RÖVID UJJÚ PÓLÓ ORIGINAL ADVENTER

11 490 Ft

Részletek

ADVENTER & FISHING RÖVID UJJÚ PÓLÓ SAND

11 490 Ft

Részletek

ADVENTER & FISHING RÖVID UJJÚ PÓLÓ TITANIUM

11 490 Ft

Részletek

ADVENTER & FISHING RÖVID UJJÚ PÓLÓ WHITE & BLUEFIN

11 490 Ft

Részletek

ADVENTER & FISHING SHORTS RÖVIDNADRÁG BLACK

25 890 Ft

Részletek

ADVENTER & FISHING TITANIUM BASEBALL SAPKA

15 990 Ft

Részletek

ADVENTER & FISHING WINDBREAKER JACKET SZÉLDZSEKI BLUE

87 390 Ft

Részletek

ADVENTER&FISHING OLIVE BASEBALL SAPKA

15 990 Ft

Részletek
Wizard Spin Blade - megújultak a pengék!
Megjelent: 2024. május 25. | Forrás: Lukácsi Béla

A horgászat fejlődése során, vannak olyan dolgok, amelyek soha nem mennek ki a divatból. Ha egyszerűen csak jó valami, akkor ahhoz nem kell sok mindenben hozzányúlni. Így történt ez az L&K botokkal is, amelyek minimális ráncfelvarrás után Wizard ruhába öltöztek. Régi kedvenc, új köntösben. Nem titok, hogy az egyik legkiválóbb és legendásnak mondható széria a Spin Blade, nem véletlenül, hiszen eleve olyan bot került ki Lukácsi Béla kezei közül,...

Egyedi, trendi és fogós? Megérkezett a Salmo FWS és LBS!
Megjelent: 2024. március 06. | Forrás: Őze Dániel

2023 év közepén összeültünk Lukácsi Bélával és több beszélgetés és eszmecsere után, vallatva a műcsalis dobozainkat, megkerestük azt a rést és hiányt, ami hiányzott még az arzenálunkból és persze a kínálatunkból. Ezen ötletelések hamar grafikai munkába torkollottak, és a mai trendeknek és tapasztalatainknak hála, megszületett egy teljesen egyedi Salmo szín-páros, az FWS és LBS! Megannyi gyártó és megannyi műcsali elérhető manapság,...

Pergető előkék, máshogyan!
Megjelent: 2024. február 19. | Forrás: Lukácsi Béla

Ha azt mondom hogy pergető előke, akkor nagyon sokan gondolnak a különböző harapásálló előkékre, amelyek, elsősorban a csukafogak elleni védelmet szolgálják. Vannak azonban olyan előkék melyek, egy komplett rendszert alkotnak, vagyis, speciális helyzeteket oldhatunk meg velük. Egy hasonló előkéről már volt szó korábban, mégpedig a Tokyo Rigről, ez azóta óriási népszerűséget szerzett. Van ezenkívül több olyan előke is amely...

Tokyo Rig, a tök jó rig!
Megjelent: 2023. december 20. | Forrás: Lukácsi Béla

Iszapfelhő felett! A ragadozó halaink viselkedését szinte lehetetlen kiismerni. Vannak alap szituációk, mikor valamely helyen szinte biztos, hogy számíthatunk megjelenésükre. Ilyenek az ajkadók környéke, a kövezések vagy egyéb tereptárgyak, de beszélhetünk egyszerű homokredőről is. Aztán van amikor számunkra érthetetlen módon olyan helyen jelennek meg amelyre ritkán számítunk, például az iszapon.   Eleve az iszap réteg taszítja a...

Szeretnél több süllőt fogni? Megérkeztek a Seaguar Fluorocarbon zsinórok, egyenesen Japánból!
Megjelent: 2023. december 16. | Forrás: Őze Dániel

1971-ben a Seaguar feltalálta és létrehozta a szabadalmaztatott fluorkarbon zsinórokat, kifejezetten horgászzsinórok számára készült fluor gyantával. Ezek a Seaguar által gyártott és csak a Seaguar sorozatban használt exkluzív gyanták, valamint a Seaguar kizárólagos ellenőrzése a gyártási folyamat elejétől a végéig, biztosítják a legmagasabb fokú teljesítményt a vizen. Minden Seaguar termék egyedi formulával rendelkezik, és a kívánt zsinórjellemzőknek...

スピニングフィッシング - Megérkeztek a Ryobi pergető botok!
Megjelent: 2023. december 06. | Forrás: Őze Dániel

Hosszas várakozás és tesztelés után, végre a szezonra megérkeztek a sokak által keresett és várt Ryobi pergető horgászbotok! A szortiment első hírnökei a finomabb pergetést favorizáló horgászoknak nyújtanak kiváló minőségű alternatívákat kedvenc hobbijukhoz. Ezen új bot-sorból, először a Micro Power tagot vettem górcső alá, ami a puhább szájú halak, mint jász és domolykó pergetéséhez nyújt megoldást. Egy jó pergető botra érdemes várni,...