A MEGRENDELT TERMÉK KISZÁLLÍTÁSA

Weboldalunkon leadott rendelést házhozszállítással küldjük (mely hétköznap 8-17 óra közt, futárszolgálat igénybevételével történik). Rendelésedet fizetheted a futárnak (utánvét) vagy online bankkártyával. Kézbesítési idő: 3-5 munkanap.

Amennyiben külföldi címre szeretnél kézbesítést, válaszd az előreutalás fizetési opciót. Ebben az esetben is ügyelj, hogy adataidat pontosan add meg! A rendelés az átutalás beérkezése után kerül átadásra a futárszolgálatnak. Kézbesítési idő: változó, címtől függő. Külföldi kiszállítás esetén a rendelés visszaigazolásban nem jelezzük ennek díját, minden esetben felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetünk a várható szállítási költségről.

Egyéb kérdésekkel kapcsolatban keresd ügyfélszolgálatunkat: Tel.: 06-29-553-400, info@lbfishing.hu

A rendelés során a kiszállítás időtartamának és helyszínének variálásával többféle opció választható. Egyes kampányok keretében a szállítási díjak kedvezően változhatnak!


Áruházunkban lehetőséget biztosítunk a kedves vásárlóinknak, hogy a Magyar Posta Zrt. szolgáltatásait válasszák, mint lehetséges szállítási módot. Felhívjuk a figyelmet, hogy egyes termékeket jellegükből, tömegükből vagy méretükből fakadóan nem tudunk ezen módon szállíttatni, mivel azok ki vannak zárva Magyar Posta Zrt. által szállítható dolgok köréből (ÁSZF). Azon szállítási opciók, melyek a kosár tartalmának vagy értékének nem felelnek meg, azok a kiválasztásnál nem jelennek meg! Ezt kérünk, vedd figyelembe. Az alábbi táblázat bemutatja az összes létező szállítási módot.

Házhoz szállítás esetén a leghosszabb méret 240 cm lehet. Csomagautomatába kérhető szállítmány hossza 50 cm, tömege 20 kg-nál nem lehet több. Az átvételi pontos csomagok esetén a szállítható csomagméret és tömeg eltérő a házhoz szállításnál alkalmazottaktól. Kérünk, várd meg kollégánk visszajelzését a kézbesíthetőséggel kapcsolatban. Átvételi pontos mód választásakor a megjelenő legördülőből válassz egyet (akár elkezdve begépelni annak bármely adatát), majd alatta megjelennek a részletek is.

< 8 000 Ft
(8 ezer Ft alatt)
> 8 000 Ft
(8 ezer Ft felett)
Házhozszállítás
(futárszolgálat)
1 790 Ft Ingyen
Házhozszállítás
(Magyar Posta, 0-10 kg-ig)
1 990 Ft 1 990 Ft
Házhozszállítás
(Magyar Posta, 10-20 kg-ig)
2 990 Ft 2 990 Ft
Házhozszállítás
(Magyar Posta, 20-40 kg-ig)
5 990 Ft 5 990 Ft
Átvételi pont
(Magyar Posta Csomagautomata, 20 kg-ig)
990 Ft 990 Ft

Külföldi címre történő rendelés esetén a szállítsi díj a rendelés után, a vevővel történt kapcsolatfelvétel és megegyezés után kerül felszámításra, a rendelésvisszaigazolóban ez nem jelenik meg.