CUDA TITANIUM NITRIDE 6 FILÉZŐ KÉS

A Cuda termékeinek története közel 40 évre vezethető vissza, amikor is Rick Constantine fejében megszületett az ötlet olyan csúcsminőségű kések és szerszámok használatára, melyek a horgászok és vadászok minden igényét kielégítik. Eszközeinek elkészítése során csak is a legmagasabb minőségű Titánium- és Alumínium- ötvözeteket, Német rozsdamentes Acélt használnak. Ezzel érik el azt a minőséget, melyre egyedülálló módon a termék teljes élettartama alatt garanciát vállalnak!

Egy megfelelő pengehosszúságú filéző kés, nem csak a halak felpucolásában jöhet jól!

Nézzük mivel nyerte el a vásárlók elégedettségét:
Titánium erősítés
- A titánium és króm alkalmazásával egy olyan egyedülállóan szilárd szerkezetet hoztak létre, mely teljes mértékben ellenáll a rozsdának és 3x tovább megtartja élességét, mint a hagyományos rozsdamentes acél pengék.

4116-os Német Acél
- Ezt a finom szemcsézetű acélt főleg orvosi segédeszközök gyártásánál használják. A megfelelő arányú szén és króm felhasználásnak köszönhetően kivételes korrózió állósággal rendelkezik.
 
Anyag a termék teljes hosszában
- Sokan láttunk már olyan kést, melynek a pengéje nyélből eltört! Ez azért volt, mert az anyag nem ért végig. Ennek kiküszöbölésére a Cuda termékeiben végigfut az az anyag, ami a használati részt alkotja. Ezt bátran meg is mutatják a nyél részbe beépített átlátszó résszel.

Speciális Cuda markolat
- A Cuda kiemelt figyelmet fordít termékeinek biztonságára, ehhez szervesen hozzátartozik a markolat minősége. A stabil fogás precíz munkát és biztonságos használatot tesz lehetővé.

Páratlan minőség és időtállóság?

CUDA!
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Méret Hossz Jellemző Kiszerelés
80950-833 CUDA TITANIUM NITRIDE 6 FILÉZŐ KÉS 6 990 Ft
- +
Kosárba 6 hüvelyk30 cmFiléző1 db

CUDA TITANIUM NITRIDE 6 FILÉZŐ KÉS

Mennyiség
- +
Termékválasztó
Ár

6 990 Ft

Márka

OUTDOOR TŐR MŰANYAG TOKKAL 21CM

1 690 Ft

Részletek

CUDA TITANIUM NITRIDE 6 FLEX FILÉZŐ KÉS

6 490 Ft

Részletek

CUDA TITANIUM NITRIDE 9 FLEX FILÉZŐ KÉS

7 990 Ft

Részletek

CUDA TITANIUM NITRIDE 4 FILÉZŐ KÉS

5 990 Ft

Részletek

CUDA 6.5

9 990 Ft

Részletek

ENERGOTEAM FILÉZŐKÉS ÉLEZŐ TOKKAL

2 290 Ft

Részletek

DELPHIN B-MAXI FILÉZŐ KÉS

2 390 Ft

Részletek

DELPHIN ZSEBKÉS

5 354 Ft-tól

Részletek
Füstöljünk halat!
Megjelent: 2018. május 09. | Forrás: Energo Team

A halakat sokféleképpen lehet elkészíteni, ezek közül az egyik a füstölés, ahol nem csak a halakat tudjuk elkészíteni ezzel az ősi módszerrel. Most egy híres halas étterembe látogattunk el, ahol a legegyszerűbb módon készítik el a legfinomabb füstölt finomságokat. Beleshetünk a kulisszák mögé és akár mi is elkészíthetjük otthon ezeket a csodás ételeket. Tartson most is velünk, a premier május 9 -én 20:00-kor kerül adásba, a Fishing and Hunting műsorán, ...

Cuda a hétköznapokra is
Megjelent: 2018. február 27. | Forrás: Lukácsi Béla

Olyan késeket és kiegészítőket szeretnénk bemutatni, amelyek nemcsak a halpucolás terén teljesítenek kiemelkedően, hanem akár a konyhában vagy éppen a vízparton is sokoldalúan használhatóak. Ezek az amerikai Cuda márka kiegészítői, amelyeket a halfeldolgozó iparban is megelégedettséggel használnak. Íme, a mai teríték, vagyis ezeket a termékeket vesszük sorba Mitől is csuda jó a Cuda? A minőség bizony nagyon fontos szempont, és ez minden termékeknél ...

Cuda kések: a horgászok szolgálatában!
Megjelent: 2016. december 16. | Forrás: Halmos Mihály

A tengerentúlon jeles múltra visszatekintő Cuda kések végre elérkeztek hozzánk. A csúcsminőségű Cuda termékek szülőatyja, az amerikai Rick Constantine bizonyára minden tekintetben elégedett volt az eredménnyel, tudta, hogy ezekkel a késekkel a horgászok és a vadászok népes táborának minden igényét maximálisan kielégíti, amikor az eszközeire élethosszig tartó garanciát vállalt! A rendkívüli tisztaságú, nagy modulszámú német rozsdamentes acél ereje ...

Füstöljünk halat!
Megjelent: 2018. május 10.
  A halakat sokféleképpen lehet elkészíteni, ezek közül az egyik a füstölés, ahol nem csak a halakat tudjuk elkészíteni ezzel az ősi módszerrel. Most egy híres halas étterembe látogattunk el, ahol a legegyszerűbb módon készítik el a legfinomabb füstölt finomságokat. Beleshetünk a kulisszák mögé és akár mi is elkészíthetjük otthon ezeket a csodás ételeket.