ENERGOTEAM ÖSSZECSUKHATÓ MŰANYAG HALTISZTITÓ DESZKA

EnergoTeam Összecsukható műanyag haltisztító deszka

Egy láthatóan egyszerűnek tűnő feladat is okozhat sok-sok bosszúságot. Ha elege van már a műanyag, vagy a fa vágódeszkák nyálkától csúszóssá vált felülete okozta gyötrelmes halpucolásából, akkor itt az ideje, hogy kipróbálja új termékünket.

A csíptetővel és speciális csúszásgátló felülettel ellátott eszköz egyszerűen és biztonságosan használható. A tisztításra váró halat a farokrésznél beszorítjuk, így a nagy felületnél fogva stabilizálni tudjuk az egész törzset a pucolás teljes művelete alatt. Ha végeztünk, nem maradt más hátra, csak a meleg vizes mosogatás, de ha úgy kívánjuk, mosogatógépben is tisztíthatjuk praktikus eszközünket.

Az igazán finom halételek elkészítése az alapanyagok előkészítésén múlik!

A különféle halfajok megtisztítása különféle technikákat igényel. Legfőképpen a pikkelyezés a pucolás legsarkalatosabb pontja.

Eddig egy hagyományos vágódeszkán kellett a kiszemelt halat a pikkelyektől megszabadítani, ami nem egy könnyű feladat. Ha nagyméretű hallal szerettünk volna elbánni, nagyméretű deszkát kellet használnunk. Ennek a tárolása, főleg egy kisebb lakásban igen nehézkes volt.

Miután megtaláltuk a megfelelő méretű deszkát, valahogy meg kellett küzdenünk a rajta lévő hal stabilizálásával. Ez valljuk be soha sem sikerült igazán. Így amellett, hogy a hal megtisztítása hosszadalmas volt, még balesetveszélyes is. Továbbá késeink élét is nagyban csorbította ez a művelet.

Mi sem bizonyítja jobban kiváló használhatóságát, hogy Andrejszky Zoltán is mellette tette le a voksát, amikor a Halimádók Konyhája című műsorához kellett jelentős mennyiségű halat tisztára mosni, tisztára pucolni.

Az Összecsukható Haltisztító Deszka használatával időt és fáradtságot takarítunk meg, ami kötelező feladat helyett, kellemes időtöltéssé varázsolja számunkra a halételek elkészítését.

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Típus Méret
80901-050 HALTISZTÍTÓ DESZKA ÖSSZECSUKHATÓ MŰANYAG 6 800 Ft
5 390 Ft
- +
Kosárba Haltisztító deszka48x15 cm

HALTISZTÍTÓ DESZKA ÖSSZECSUKHATÓ MŰANYAG

Mennyiség
- +
Termékválasztó
Ár

6 800 Ft
5 390 Ft

Márka

PIKKELYEZŐ KÉS HOSSZÚKÁS

1 130 Ft

Részletek

PIKKELYEZŐ KÉS KEREK

1 130 Ft

Részletek

ENERGOTEAM FA HALTISZTÍTÓ DESZKA

9 990 Ft

Részletek

PIKKELYEZŐ KÉS DELUXE ROZSDAMENTES

1 190 Ft

Részletek

ENERGOTEAM ASZTALI HALFÜSTÖLŐ

19 990 Ft

Részletek

ET FÜRÉSZPOR FÜSTÖLŐBE

1 490 Ft
1 190 Ft

Részletek

HALFOGÓ OLLÓ HALPUCOLÁSHOZ

990 Ft
270 Ft

Részletek

CUDA HALPIKKELYEZŐ

4 990 Ft

Részletek
Füstöljünk halat!
Megjelent: 2018. május 09. | Forrás: Energo Team

A halakat sokféleképpen lehet elkészíteni, ezek közül az egyik a füstölés, ahol nem csak a halakat tudjuk elkészíteni ezzel az ősi módszerrel. Most egy híres halas étterembe látogattunk el, ahol a legegyszerűbb módon készítik el a legfinomabb füstölt finomságokat. Beleshetünk a kulisszák mögé és akár mi is elkészíthetjük otthon ezeket a csodás ételeket. Tartson most is velünk, a premier május 9 -én 20:00-kor kerül adásba, a Fishing and Hunting műsorán, ...

Füstöljünk halat!
Megjelent: 2018. május 10.
  A halakat sokféleképpen lehet elkészíteni, ezek közül az egyik a füstölés, ahol nem csak a halakat tudjuk elkészíteni ezzel az ősi módszerrel. Most egy híres halas étterembe látogattunk el, ahol a legegyszerűbb módon készítik el a legfinomabb füstölt finomságokat. Beleshetünk a kulisszák mögé és akár mi is elkészíthetjük otthon ezeket a csodás ételeket.