ET FÜRÉSZPOR FÜSTÖLŐBE
Az étel füstölése a legősibb tartósítási módszer, amit az ember használ. De nem csak tartósításra alkalmas, hanem a füsttel különféle íz anyagok, zamatok jutnak be az élelmiszerbe, függően a felhasznált füstölőanyagtól. Ez az előre elkészített bükkfa forgács kiválóan használható a halfüstölőben, akár halhoz, akár sajtokhoz, vagy bármilyen más füstölhető élelmiszerhez.
Cikkszám | Kép | Ár | Rendelt db. | Kosár | Típus | Kiszerelés |
---|---|---|---|---|---|---|
74928-001 | 1 190 Ft |
Kosárba | Bükk | 1 liter |
A füstölt hal mennyei illata nemcsak engem, de a szűkebb és tágabb környezetemben élőket is rabul ejtette hosszú évek óta. Voltak, akik személyesen győződtek meg róla, de volt olyan is, aki szájhagyomány útján kóstolt bele a halfüstölés megunhatatlan ízvilágába. Ami különösen jó benne, az az, hogy akár az elkészített pisztránggal kedveskedünk valakinek, vagy akár magával a halfüstölővel ajándékozzuk meg szeretteinket, egyszerűen nem tudunk mellé lőni ...
Borókával bolondított bükkfa füstjén sülő pisztrángok mennyei illata járja át a kerthelységet. Nem gondoltam volna azelőtt, hogy a halfüstölés ennyire izgalmas tud lenni. Így télvíz idején semmihez sem hasonlítható hangulatot teremt kedvenc szivárványosaimból az ételkészítés. Nem állok nagy szakács hírében, így nem csoda, hogy az tetszik benne a legjobban, hogy a gyorsaságán és egyszerűségén túl valóban elronthatatlan az asztali halfüstölővel készített ...
A halakat sokféleképpen lehet elkészíteni, ezek közül az egyik a füstölés, ahol nem csak a halakat tudjuk elkészíteni ezzel az ősi módszerrel. Most egy híres halas étterembe látogattunk el, ahol a legegyszerűbb módon készítik el a legfinomabb füstölt finomságokat. Beleshetünk a kulisszák mögé és akár mi is elkészíthetjük otthon ezeket a csodás ételeket. Tartson most is velünk, a premier május 9 -én 20:00-kor kerül adásba, a Fishing and Hunting műsorán, ...