ET FÜRÉSZPOR FÜSTÖLŐBE

Az étel füstölése a legősibb tartósítási módszer, amit az ember használ. De nem csak tartósításra alkalmas, hanem a füsttel különféle íz anyagok, zamatok jutnak be az élelmiszerbe, függően a felhasznált füstölőanyagtól. Ez az előre elkészített bükkfa forgács kiválóan használható a halfüstölőben, akár halhoz, akár sajtokhoz, vagy bármilyen más füstölhető élelmiszerhez.

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Típus Kiszerelés
74928-001 ET FÜRÉSZPOR FÜSTÖLŐBE 1 Liter (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 1 490 Ft
1 190 Ft
- +
Kosárba Bükk1 liter

ET FÜRÉSZPOR FÜSTÖLŐBE 1 Liter

Mennyiség
- +
Termékválasztó
Ár

1 490 Ft
1 190 Ft

Márka

PIKKELYEZŐ KÉS HOSSZÚKÁS

1 130 Ft

Részletek

PIKKELYEZŐ KÉS KEREK

1 130 Ft

Részletek

ENERGOTEAM FA HALTISZTÍTÓ DESZKA

9 990 Ft

Részletek

PIKKELYEZŐ KÉS DELUXE ROZSDAMENTES

1 190 Ft

Részletek

ENERGOTEAM ASZTALI HALFÜSTÖLŐ

19 990 Ft

Részletek

ENERGOTEAM ÖSSZECSUKHATÓ MŰANYAG HALTISZTITÓ DESZKA

6 800 Ft
5 390 Ft

Részletek

CUDA HALPIKKELYEZŐ

4 990 Ft

Részletek

CUDA TITANIUM NITRIDE MICRO OLLÓ

1 990 Ft

Részletek
Halvacsora - Füstölt pisztrángok
Megjelent: 2024. január 20. | Forrás: Halmos Mihály

A füstölt hal mennyei illata nemcsak engem, de a szűkebb és tágabb környezetemben élőket is rabul ejtette hosszú évek óta. Voltak, akik személyesen győződtek meg róla, de volt olyan is, aki szájhagyomány útján kóstolt bele a halfüstölés megunhatatlan ízvilágába. Ami különösen jó benne, az az, hogy akár az elkészített pisztránggal kedveskedünk valakinek, vagy akár magával a halfüstölővel ajándékozzuk meg szeretteinket, egyszerűen nem tudunk mellé lőni ...

Halak a füstben
Megjelent: 2019. január 11. | Forrás: Halmos Mihály

Borókával bolondított bükkfa füstjén sülő pisztrángok mennyei illata járja át a kerthelységet. Nem gondoltam volna azelőtt, hogy a halfüstölés ennyire izgalmas tud lenni. Így télvíz idején semmihez sem hasonlítható hangulatot teremt kedvenc szivárványosaimból az ételkészítés. Nem állok nagy szakács hírében, így nem csoda, hogy az tetszik benne a legjobban, hogy a gyorsaságán és egyszerűségén túl valóban elronthatatlan az asztali halfüstölővel készített ...

Füstöljünk halat!
Megjelent: 2018. május 09. | Forrás: Energo Team

A halakat sokféleképpen lehet elkészíteni, ezek közül az egyik a füstölés, ahol nem csak a halakat tudjuk elkészíteni ezzel az ősi módszerrel. Most egy híres halas étterembe látogattunk el, ahol a legegyszerűbb módon készítik el a legfinomabb füstölt finomságokat. Beleshetünk a kulisszák mögé és akár mi is elkészíthetjük otthon ezeket a csodás ételeket. Tartson most is velünk, a premier május 9 -én 20:00-kor kerül adásba, a Fishing and Hunting műsorán, ...

Füstöljünk halat!
Megjelent: 2018. május 10.
  A halakat sokféleképpen lehet elkészíteni, ezek közül az egyik a füstölés, ahol nem csak a halakat tudjuk elkészíteni ezzel az ősi módszerrel. Most egy híres halas étterembe látogattunk el, ahol a legegyszerűbb módon készítik el a legfinomabb füstölt finomságokat. Beleshetünk a kulisszák mögé és akár mi is elkészíthetjük otthon ezeket a csodás ételeket.